Voor wie?

LoopbaanTraining, voor wie?

Vraag je je af of je bij je huidige werkgever wilt blijven? Of je wel toekomst ziet in wat je nu doet. Of je iets anders wilt en wat dan. Of je van wat je leuk en interessant vindt je beroep wilt maken. LoopbaanTraining kan je helpen.

LoopbaanTraining is er voor iedereen die voelt dat het tijd is voor verandering. Voor iedereen die voor zichzelf wil kiezen, voor meer werkgeluk, voldoening en een betere toekomst. Voor mensen met twijfels over wat ze kunnen en wat ze willen. Met vragen over toekomstperspectief en aanvullende opleidingseisen. Hoeveel vragen je ook hebt, LoopbaanTraining helpt je met het antwoord.

Voor iedereen die de knoop wil doorhakken

Mensen die kiezen voor LoopbaanTraining staan vaak op een kruispunt in hun leven. Ze lopen rond met vragen als:

  • Blijf ik bij mijn huidige werkgever en wil ik intern een andere baan?
  • Ga ik door met wat ik al doe bij een andere werkgever?
  • Wil ik iets anders? En wat dan?
  • Wil ik van wat ik leuk vind wel mijn beroep maken?
  • Heb ik een opleiding nodig? Zo ja, welke? En wil ik dat wel?
loopbaan training voor particulieren

Voor jou

Als je voelt dat het tijd is voor een volgende stap, maar je weet nog niet welke kant je op wilt. Als je uitgekeken bent op het werk dat je – misschien al jarenlang – doet en je bent bereid om het roer om te gooien, maar je weet nog niet wat je dan wél wilt gaan doen. Dan is het tijd voor LoopbaanTraining. Tijdens jouw persoonlijke traject kom je erachter wat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Voor werkgevers

Goed werkgeverschap loont. Gelukkige werknemers zijn productiever en waarderen hun werkgever meer. Ze zijn goede ambassadeurs voor het bedrijf. Zijn er signalen dat een werknemer niet op zijn plek zit, heerst er een negatieve sfeer, zijn er veel ziekmeldingen, dreigt er een arbeidsconflict of een langdurige afwezigheid? Grijp op tijd in en gun medewerkers de kans op meer werkgeluk.

Loopbaan training ontwikkeling zelfontplooiing

Voor mensen die hun kwaliteiten willen ontwikkelen

Gun jezelf groei. We zetten verschillende meetinstrumenten en oefeningen in om je inspiratie aan te wakkeren en je op nieuwe ideeën te brengen. Zo leer je doelgericht wat jij belangrijk vindt. Van daaruit maken we de stap naar de nieuwe functie die echt bij je past. Niet zomaar een baan, maar een die echt bij je past, waarin je goed tot je recht komt en waar je met veel plezier naartoe gaat.