Referenties

Referenties

Mirjan van Heesbeen

Mirjan van Heesbeen

bcs hrm en salarisadministratie bv

Salarisadministrateur, BCS HRM en Salarisadministratie B.V.

Jacqueline is een gedreven vakvrouw. Door vragen te stellen, laat ze je ontdekken waar jouw capaciteiten liggen. Ze laat je zien waar jouw kracht ligt en waar jij je energie vandaan kan halen. Ze heeft echte oprechte interesse in de persoon.

Samen met Jacqueline vind je jouw nieuwe uitdaging echt wel.

Laura Berendse-Verhoeven

Laura Berende-Verhoeven

SCAB Accountants en Adviseurs

Medewerker financiële administratie, Scab Accountants en Adviseurs.

Soms voel je al aankomen dat het tijd wordt voor een verandering van loopbaan.

Het steuntje in de rug van Jacqueline had ik nu net nodig om alles op een rij te zetten en was het kleine duwtje om de stap te wagen.

Jacqueline is dat steuntje en door haar begeleiding zorgt zij voor dat duwtje waarmee je de juiste baan kan vinden. Ik ben er trots op dat ik een mooie switch heb kunnen maken dankzij de inzichten die ik verwierf tijdens de loopbaantraining en de ondersteuning die ik van Jacqueline kreeg.

lieke-mommersteeg-min

Lieke Mommersteeg

Eigenaar en schoonheidsspecialiste, Boozt Lifestyle.

In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf Boozt Lifestyle als schoonheidsspecialiste.

Maar ik wilde meer. Ineens stond ik op een kruispunt. Ik wil me meer specialiseren maar in wat dan?

Twijfels die heel normaal zijn. Door de reis die je samen met Jacqueline aflegt wordt het steeds duidelijker welke richting heb beste bij jou past. Je krijgt er een BOOZT, motivatie en vertrouwen van, je wilt liever vandaag beginnen dan morgen en alle twijfels zijn ineens weg. Uit de training kwam dat ik me graag wilde gaan specialiseren als voedingsdeskundige. De studie kon ik mooi combineren met mijn bedrijf. Van schoonheidsspecialiste naar voedingsdeskundige!

Ik zeg twijfel niet en neem die stap, achteraf vraag je jezelf af waarom je dit niet eerder gedaan hebt Écht een aanrader!

Mandy Timmermans

Mandy Timmermans

Het was mijn doel om een richting/baan te vinden waar ik gelukkig van wordt. Tijdens de training leerde ik mijzelf beter kennen en heb ik veel geleerd over de combinatie van werk en studie.