Mijn Werkwijze

Ik ben Jacqueline Hamelink

Jouw persoonlijke loopbaantrainer. Ik ben pas tevreden als jij weet wat die ene baan is die precies bij je past en hoe je die kunt krijgen.

loopbaan training Jacqueline

Wat levert het op?

  • Je weet wie je bent en wat je kunt

  • Je kent je kerncompetenties, je beroepsinteresses, kwaliteiten, motivatie én je valkuilen

  • Je leert je drijfveren kennen

  • Je ontdekt wat jou energie oplevert en kost

  • Je weet hoe je die ÉNE baan die perfect bij je past kunt vinden

  • Je weet hoe je een cv en een motivatiebrief opstelt waarmee je opvalt

  • Je voert moeiteloos en vol zelfvertrouwen sollicitatiegesprekken

  • Je weet waar je gelukkig van wordt en waarvan niet

  • Je krijgt jouw ‘maatwerktrechter’ mee zodat je hem in de toekomst weer kunt gebruiken

  • Je hebt alle belangrijke informatie die je nodig hebt, gericht op jouw loopbaan.

Snel meer weten over jezelf?

Ben ik de juiste loopbaantrainer voor jou? Kom vrijblijvend kennismaken

Over Jacqueline

en mijn werkwijze

loopbaan training mijn werkwijze
loopbaan-training-werkwijze-2-min
loopbaan-training-werkwijze-3-min

Hallo, fijn om met jou kennis te maken. Ik ben Jacqueline Hamelink, de mens achter LoopbaanTraining. Van nature enthousiast, betrokken en empathisch. Deze drie eigenschappen helpen mij om mijn werk goed uit te voeren. Dat werk bestaat uit het begeleiden van mensen naar de baan of studie die werkelijk bij ze past. Daar haal ik veel voldoening en energie uit en dat wens ik jou ook toe. Het doel is dat je kennismaakt met het fenomeen ‘werkgeluk’. Ik weet uit ervaring wat dat is, maar velen ervaren dat helemaal niet, zelfs niet voor een deel. Dat moet en kan anders.

Ik heb jarenlang met heel veel plezier gewerkt als HR-adviseur. In die functie heb ik zowel de organisaties waar ik voor werkte als de medewerkers begeleid bij hun ontwikkelingen tijdens hun loopbaan. Ik heb dus van heel dichtbij gezien wat er gebeurt als mensen vastzitten in hun werk en ook wat het met mensen én het bedrijf doet als ze meer geluk en voldoening halen uit wat ze doen. Dat brengt alleen maar winst voor alle partijen.

En daar zijn keuzes voor nodig. Keuzes die nieuwe mogelijkheden openen, bijvoorbeeld in je huidige baan of in een nieuwe werkomgeving. Dat levert in beide gevallen nieuwe kansen, maar in elk geval ‘werkgeluk’ op. Ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dat gaat verder dan een baan, mijn werk is een wezenlijk onderdeel van mij. Het geeft mij voldoening als iemand écht op zijn of haar plek terechtkomt. Dat gun ik jou ook.

Ik weet dat het vinden van een andere baan geen gemakkelijke opgave is. Het is een proces wat vaak gepaard gaat met stress, voor jou, maar ook voor je directe omgeving. Dat geldt zeker voor situaties waarbij haast geboden is. Als er ontslag dreigt of een burn-out. Als je depressief bent of paniek de kop opsteekt. Angst en onzekerheid hoeven geen rol te spelen als je je laat helpen bij een loopbaankeuze. Mijn werkwijze garandeert je niet alleen een baan die bij jou past, je leert jezelf ook door en door kennen. Je wensen, je eisen, dat wat je écht wilt, je talenten en competenties. Daar kun je mee verder, nu en in de toekomst.